Haberler

Netflix’in büyük Tudum etkinliğini bugün nasıl izlenir

Netflix'ten Tudum: büyük etkinlikten tüm haberler ve duyurular

Netflix bugün büyük bir hayran etkinliğini başlatıyor. Adını Netflix oyunlarından önce çalan her yerde bulunan melodiden alan Tudum, büyük bir haber listesi, fragmanlar, ünlü görünümler ve daha fazlasını içeren küresel bir etkinliktir. Esasen Netflix haberlerinin Lollapalooza’sı ve yayıncının yaklaşan en büyük duyurularından bir adım önde olmayı uman herkes kesinlikle burayı izlemek isteyecektir.

Tudum nedir?

Tudum küresel bir megadır. -event — Netflix için türünün ilk örneği. Cumartesi başlıyor ve birkaç saat boyunca 145’ten fazla ünlü, 70’ten fazla dizi ve 28 film yer alacak. Stranger Things, The Sandman, Tiger King, Cobra Kai, The Witcher, Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds’ın başrollerini paylaştığı Red Notice ve daha fazlası gibi gelecek oyunlar için özel klipler ve haberler bekleyin.

Tudum 29 dilde sunulacak. .

Tudum saat kaç?

Etkinlik 09:00 PT’de (veya Doğu Yakası okuyucularımız için 12PM ET) başlayacak. Ana etkinlik üç saat sürecek, ancak Netflix ayrıca Kore ve Hint filmleri ve dizileri için ön gösterilerin yanı sıra 5AM PT’de (veya 8AM ET) başlayacak anime programlarına da ev sahipliği yapacak.

Tudum’u nerede izleyebilirim?

Harika bir soru! Netflix, Tudum’u dünya çapındaki YouTube kanallarında, ayrıca Facebook, Twitch ve Twitter’da yayınlayacak.

Bir Tudum programı var mı?

Var! Hangi programların hangi zaman dilimlerine dahil edileceğine dair saatlik bir döküm için lütfen aşağıdaki Netflix’in kullanışlı hayran rehberine bakın.

Resim: Netflix

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Popüler Gönderiler

To Top