Haberler

PlayStation Vitrini 2021 nasıl izlenir

PlayStation Vitrini 2021 nasıl izlenir

Microsoft 2021’de çok sayıda oyun vitrinine ev sahipliği yapmış olsa da, Sony 2022’de PS5’e nelerin geleceği konusunda nispeten sessiz kaldı. Sony, göreli sessizliğini “bir bakış açısı” sunacak 40 dakikalık bir etkinlikle kıracak. PS5’in geleceği.” PlayStation Blog, çeşitli PlayStation Studios’tan (sayıları her ay artıyor gibi görünüyor) bu tatilde çıkan oyunlar ve 2022’de çıkacak olan diğer oyunlar hakkında güncellemeler beklediğini söylüyor.

Horizon: Forbidden West, bazı güncellemeler alabilir. yayın zamanı, çünkü önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürülecek olan PlayStation’a özel bir oyun. Tabii ki, hakkında daha az bildiğimiz oyunlar hakkında daha fazla heyecan var. Bir sonraki God of War oyunu için henüz bir fragman görmedik, bu yüzden belki de oynanış ilk çıkışını yapacak. Gran Turismo 7 ile ilgili bilgiler veya GTA V’nin yeni nesil sürümüyle ilgili haberler gibi bir dizi başka olasılık da var.

Belki de Sony, M’yi etkinleştirecek yeni PS5 donanım yazılımını geniş çapta piyasaya sürmeye hazırdır. .2 Tüm konsollarda SSD yuvası. Şahsen, 2021’de piyasaya sürülen Returnal ve Ratchet ve Clank: Rift Apart gibi özel oyunlar için DLC haberlerini görmekte bir sakınca görmüyorum.

Görmeyeceklerimize gelince, Sony yeni PSVR donanımının üretildiğini söylüyor. PS5 için yayında olmayacak.

PlayStation oyun vitrini ne zaman başlıyor?

Yayın Eylül Perşembe günü 16:00 ET / 13:00 PT / 21:00 BST’de başlayacak 9. Daha önce de belirtildiği gibi, 40 dakika sürecek.

PlayStation oyun tanıtımını nerede izleyebilirim?

Bu etkinlik YouTube’da (yukarıda yerleşiktir) ve Twitch’te yayınlanacak. Bazen Twitch akışı birkaç saniye ileride olabilir, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Popüler Gönderiler

To Top