Haberler

Gamescom 2021’de Xbox’ın oyun vitrini nasıl izlenir

Gamescom 2021'de Xbox'ın oyun vitrini nasıl izlenir

En büyük Gamescom 2021 duyurularından bazılarının Xbox yayını sırasında gerçekleşmesi muhtemeldir. Akış, Microsoft’a göre, dahili Xbox Studios ve dış ortaklarından “önceden duyurulan oyunlara” ve Xbox Game Pass’e gelen yeni oyunlara odaklanacak 90 dakikalık bir patlama olacak. Halo Infinite, Forza Horizon 5 ve daha fazlası hakkında daha fazla şey duymamız mümkün. Kişisel olarak daha fazla Elden Ring haberi için sabırsızlanıyorum.

Xbox bloguna göre yayın 1080p çözünürlükte saniyede 60 kare olarak sunulacak, bu yüzden işler yolunda gitmediyse üzülmeyin çıkış sırasında ellerinden gelenin en iyisini arıyorlar. Yine de, daha yüksek çözünürlüklü bir video gelene kadar beklemeyi tercih ederseniz, Xbox YouTube kanalında yayın sonrası 4K / 60 karelik bir video yayınlanacak.

Xbox Gamescom etkinliği ne zaman olacak? başlasın mı?

Xbox Gamescom 2021 etkinliğini canlı izlemek için 24 Ağustos Salı günü 13:00 ET / 10:00 PT / 18:00 BST’ye gelin. Daha önce de belirtildiği gibi, etkinlikleri olduğu gibi kaçırmanız ihtimaline karşı daha sonra YouTube’a bir akış yüklenecektir.

Xbox Ekibi, ne zaman olacağını anlamanıza yardımcı olabilecek bu kullanışlı zamanlama kılavuzunu hazırladı. bölgenizde akış.

Gamescom’unuz için bir saat dilimi kılavuzu 2021 Xbox Stream görüntüleme #XboxGC
< br/>24 Ağustos’ta Ayarla

10:00 PT
12:00 Mexico City
13:00 ET
2PM Brasilia
18:00 İngiltere
18:00 Lagos
19:00 Köln
20:00 Moskova
21:00 Abu Dabi
22:30 Mumbai

& 25 Ağustos
01:00 Pekin
02:00 Japonya
3AM Sydney

— Xbox (@Xbox) 22 Ağustos 2021

Xbox Gamescom etkinliğini nerede izleyebilirim?

Xbox akışı Twitch’te canlı olarak sunulacak , YouTube (yukarıda yerleşiktir), Facebook Gaming ve Twitter. Çin’de Bilibili’de ve Rusya’da VK’da aynı anda yayınlanacak. Xbox, videoya 30 dilde altyazı ekleyeceğini, ancak canlı yayın sırasında hepsinin kullanılamayacağını söylüyor.

Xbox ABD YouTube sayfası, akışın İngilizce Amerikan İşaret Dili ve bir sürümüne ev sahipliği yapacak. sesli açıklamalarla veya Xbox Almanya YouTube kanalında Alman İşaret Dili’nde.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Popüler Gönderiler

To Top